personlige elementer i bryllupet ditt

Tips For å Gjøre Noen bryllup Go Glatt


Har bryllup planlegging fikk du følelsen overveldet? Betyr det noen ganger virker litt lettere å løpe vekk fra alt? Bryllup planlegging kan være stressende, men du kan gjøre det mye enklere. Les denne artikkelen for å lære å planlegge en stor stress-fri bryllup.

Streber etter å innlemme personlige elementer i bryllupet ditt, ting som nøyaktig reflekterer deg og din fremtidige ektefelle. Velg et tema som tilsvarer deg som et par, og fremkaller ting du har gjort sammen.

Ditt bryllup bildene er svært viktig siden de ta bilder som du vil ønske å se igjen gjennom hele livet. Velg den beste fotografen du kan, selv om det koster deg ekstra. Du vil være sikker på at bryllupet vil bli husket fondly.

Velg catering med etnisk tema for å krydre mottakelsen! Kylling og biff har begge blitt gjort. Gå med noe kreativt! Variety vil gjøre ting veldig vakker og elegant.



Sørg for at du skriver ned dine løfter, er dette svært viktig og vil være viktig for din ektefelle. Ekteskapet er svært alvorlig og er en sterk måte å forplikte seg til noen, forstår at dere begge kan ha for å gjøre noen ofre. La partneren din vet hvor mye du elsker dem og at du virkelig ønsker å tilbringe evig med dem.

Shoppe rundt for fotografen før du gjør en forpliktelse for den store dagen. Å ha en fotograf ta bilder du ikke liker ville være en skam. For å finne anerkjente fotografer i nærheten av deg, bla gjennom nettsteder for gjennomgang eller få en personlig anbefaling fra noen du kjenner.

Når du velger en arena for mottak, sørg for å gjøre rede for nok plass til å danse. Det er ikke noe verre enn å være proppfull som sardiner mens folk rundt deg prøver å gjøre potetmos, så Flytt noen bord og stoler for å gjøre det ekstra rommet du trenger for å få groove på!

Fasjonable bruder som elsker utseendet av luksus kan ønske å glam opp sine buketter med glitrende dekorasjoner som rhinestones, Swarovski krystaller, eller til og med diamanter. Du kan lage dette utseendet ved hjelp av lim for å påføre krystaller, en elskede arvestykke eller kostyme smykker til buketten. For et ensartet utseende, bør alle steinene koordinere i form av kutt, farge og størrelse.

Det kan være en venn eller et familiemedlem. Alt som trengs er noen som kan gjerne bære utstyret under seremonien og foto økter. Assistenten kan også være nyttig når det gjelder gruppe bilder og avrunding av alle de nødvendige familiemedlemmene.

Når du planlegger bord sitteplasser, prøv å sette gjestene i par, slik at du kan sikre at hvert bord har et jevnt antall av de som sitter på den. Hvis du vil holde tabell samtaler flytende, grupperer du personene du har satt ved bordene, etter alder.

Hvis du har en stor bryllupskake dekorert i fargerike glasur som har sin egen stand, bør du vurdere å plassere stå på noen farge-koordinert stoff for å skape en fantastisk fokal stykke. En pen duk laget av teksturert stoff, fløyel, skinnende sateng eller en blonder som matcher brudekjole er alle fine valg.

Søk Craigslist for lokale bedrifter for å hjelpe til med de tingene du trenger til bryllupet ditt. Vær sikker på at du møter opp med dem i person, trygt, før du betaler dem noen penger.

Silke blomster kan være et godt alternativ til friske blomster i noen tilfeller. Fordi de ikke trenger å bli kjøpt friskt, kan du få dem langt i forkant av bryllupet ditt, noe som gjør en mindre ting du trenger å bekymre deg på bryllupsdagen.

Hvis brudgommen og bruden kommer fra ulike kulturelle bakgrunner, omfavne hver bakgrunn ved å innlemme tradisjoner både i bryllupet og resepsjonen. Dette vil bidra til å skape et minneverdig bryllup som hedrer begge sider av bryllupsfesten familie tradisjoner.

Hvis du planlegger å gi en tale i et bryllup, skrive ut og praktisere det du vil si på forhånd. Hvis du ikke øve talen på forhånd, risikerer du å glemme talen din, sier noe du ikke hadde tenkt å si, eller miste publikum.

For et utendørs bryllup, har en backup plan i tilfelle regn eller andre uforutsette forhold. Du kan leie noen store telt, eller bestille en utendørs Arena som inkluderer en Hall som er tilgjengelig i tilfelle dårlig vær. En annen ting du kan gjøre er å installere planker, slik at gjestene ikke får sine sko gjørmete.

Sørg for at du har et flott utseende bryllup ved å være sikker på at alt er i orden, inkludert blomster. En retro føler krever lyse, fantastiske blomster som snakker til dager borte. Bright tusenfryd, rød Poppies, og rosa peoner er noen gode ideer.

Arrangementene bør skille seg ut ganske mye å legge til atmosfæren. Du kan gjøre dette ved å legge blomster av varierende høyder eller floral beholdere som ligner på utseende ennå ikke identiske. Ulike typer vaser bør inkluderes i designen. Omgi de høyere vaser med kortere, mer omfangsrike blomster som hortensia, peoner, eller rosy-svarte søte erter. Kort og høy blomstrer kan bidra til å skille bryllupet.

Er du planlegger å invitere barn til bryllupet ditt, og hvor mange er det skal være? Hvis du ønsker å spare litt penger og stress, kan du unngå å invitere barn. Men det kan være mange folk som vil være i stand til eller uvillig til å delta uten barna sine.

For å sikre at bruden grundig nyter hennes bryllup, bør du sørge for at alt du planlegger vil møte eller overgå hennes forventninger. Et bryllup kan være en stressende dag for enhver brud, og hvis hun er truffet av skuffelser, kan hun ha en smelte ned. For å unngå en potensielt katastrofal situasjon, bør du være sikker på at hver avgjørelse er gjennomgått av henne.

For brudepiker, sørg for at du allerede kjenner gowns de vil bruke på forhånd før du be dem om å bli med deg på den store dagen. Mange vennskap er anstrengt på grunn av enkle uenigheter om emnet brudepiker kjoler. Pass på å velge komfortable kjoler som passer ditt tema og ser bra ut på brudepiker. Det vil hjelpe deg å ha en flott bryllup uten misforståelser eller følelser får vondt.

Ikke la bryllupet planlegging få deg ned! Du kan ha mye å bekymre seg, men rådene i denne artikkelen vil gjøre det arbeidet du har å gjøre mye enklere å administrere. Snart vil du kunne slutte å understreke om bryllupet ditt, og begynne å se frem til den store dagen i stedet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

fotografering

Sko til brylluppet?

Den beste dagen i ditt liv