Sko til brylluppet?

Hva Du Trenger å Vite Før Du Kjøper


Alle trenger sko siden du kan ikke bare gå rundt overalt med bare føtter. Derfor bør du vurdere hvilke skritt for å ta når skoen shopping. Rådene som presenteres i denne artikkelen vil hjelpe deg å finne bedre sko.

Ikke bruk joggesko uten sokker. Du kan skade føttene fra skoen gni mot huden hvis du gjør dette. Du kan også utsette deg for sopp av foten, siden fuktighet vil være i stand til å samle. Bare ta på sokker og du bør være god til å gå.

Det er bedre å få føttene målt Hvis størrelsen er i tvil. De fleste av oss har en fot som er litt lengre eller bredere enn den andre foten. For de mest komfortable montering sko, kjøpe en størrelse som passer til større eller lengre fot.

Gå for komfort når du plukker skoene du slitasje. Det er viktig å ta vare på føttene. Når skoene ikke passer ordentlig og føles riktig, kan dette faktisk føre til skade på føttene. Få sko som føles komfortable å sørge for at du ikke forårsaker problemer for deg selv nedover veien.

Skaff deg noen atletiske sko som er gode. Det er viktig å ha sko strengt for fysisk aktivitet. Riktig sko vil støtte føttene riktig. Du kan skade deg selv hvis du prøver fysisk aktivitet med sko som ikke er opprettet for det.



Du bør gå rundt i et par sko før du kjøper. Gå rundt i butikken og se om føttene føles komfortable i dem. Du bør være i stand til å identifisere områder som kan ende opp med å gni. Testing skoene dine ut på denne måten vil sikre at du kjøper noe som er behagelig.

Læs mere om planlægning af bryllup

Se etter sko med borrelås for yngre barn. Selv om barnet kan tie fylt sko, kan det være vanskelig å gjøre i et rush. For sprø morgener, sørg for å ha både et par som ikke slips og et par med skolissene.

Aldri betale for mye eller for lite for sko. Mens sko som er av høy kvalitet har en heftier pris etikett, de er generelt verdt det ekstra penger. Men du bør ikke få en sko bare fordi en kjendis har sluttet seg til det, fordi skoen kvalitet kan ikke være verdt det hvis det er dårlig gjort.

Ikke Kjøp sko tenker du kan bryte dem inn. Mye av tiden, som ikke fungerer, og du vil ikke ha dem i det hele tatt. Det eneste unntaket er hvis du har bunions eller liktorn, som du mest sannsynlig trenger sidene strukket.

Vær oppmerksom på hvor mange miles du kjører i skoene dine. Joggesko ta juling så lenge du bruker dem. Vanligvis vil de bare være bra for ca 400 miles før du trenger utskifting så sporing av kjørelengde vil gagne deg. Journal din kjører slik at du vet når du skal bytte joggesko.

Når plukke ut noen pjokk sko, være sikker på at de er mer stabile enn stilig. Når smårollinger begynner å gå, kan solide sko hjelpe. For et barn lære å gå, er tennis sko det beste valget. Ikke få sko med en glatt bunn fordi barnet kan skli og falle.

Hvis du får deg litt skinn eller semsket skinn sko, være sikker på at de er impregnerte. Dette beskytter investeringen din når du går gjennom snøen og regnet. Jo mer omsorg de får, jo lenger de vil vare.

Hvis du får en scuff på et svart par sko, bruk en svart Filtspiss penn for å dekke det til du kan få litt sko polish på den. Det lyse linjen vil ikke vises, og det vil se svart og skarp.

Hvis du elsker å ha høye hæler på grunn av hvordan de gjør bena ser, er det best å finne de som ikke gjør så mye skade på føttene. Kjøp polstrede innsatser for høye hæler. Tilpassede innsatser kan gjøre skoene dine mer komfortable og støttende.

La omtrent en halv tomme mellom skoen ' s end og foten. Dette kan lett måles ved å dreie tommelen sidelengs og trykke på foten din topp. Få en annen størrelse skoen hvis det ikke er nok plass, eller for mye.

For å sikre at du har de riktige løpesko, har føttene montert på din lokale kjører butikken eller friidrett butikken. Det er alle typer joggesko, og du trenger riktig stil og merke til å passe dine bestemt skrittlengde og kropp type.

Aldri kjøpe nye sko før mørket! Mens det høres merkelig, fordi føttene hovne opp i løpet av dagen, de er større om natten, så du må være sikker på at noen sko du kjøper vil fortsatt passe om natten. Ellers vil du bli sittende fast med et par sko som forlater deg i mye smerte, med mindre du fjerner dem tidlig i dag.

Velg borrelås sko for barn. Barn sliter ofte med skolissene i begynnelsen, noe som kan føre til utløsning og andre farer. Sko med borrelås er vanligvis samme pris som sko med blonder. Bytt til blonder når barna er gamle nok til å knytte sine egne sko.

Shoe shopping kan være morsomt, bortsett fra når du har problemer med å finne de skoene du ønsker. En god måte å finne salg ved å registrere deg for e-kuponger og varsler. Finn ut om belønninger programmer og spørre om kuponger.

Kjøp sko du elsker. Skoene du liker mest er hva som er best for deg, ikke hva andre mennesker føler er den beste. Du vil bruke dem mer hvis du er fornøyd.

Bryllup fotograf til billeder

Svømming sko kan bidra til å beskytte føttene når du er i bassenget. Swim sko passer perfekt og føles som om de er en annen hud mens du går i bassenget. Dette vil holde føttene fra å bli skadet på grunn av sement på bunnen av bassenget.

Etter å ha lest artikkelen ovenfor, ser du hvordan et par gode sko er nødvendig for de føttene av deg. I stedet er det viktig å finne godt laget, allsidige sko som passer dine behov. Lykke til og ta deg tid!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

fotografering

Den beste dagen i ditt liv