fotografering

En Artikkel å Lære Deg Om fotografering


Fotografering er ikke bare en fin kunst, men det er også en fantastisk stressavlastning. Hvis du elsker å ta bilder eller til og med, ser på flotte bilder, kan du finne skjønnhet og ro i hver dag ting som mange kanskje aldri fangst. Et bilde taler for seg selv, og vil fortelle din livshistorie hvis tatt riktig.

Prøv ut alle de forskjellige lukkertid og husk hva som fungerer for en bestemt situasjon. Photography lar deg fange et brøkdels sekund øyeblikk og å viske sammen store tid ved å justere Lukkerhastighet. Ved hjelp av en raskere lukkertid lar deg fange objekter mens de er i bevegelse, mens tregere hastighet kan hjelpe deg å få de naturlige scenene.

Himmel som er overskyet bør unngås i fotografier. Hvis for mye grå himmel er i bildet, vil det se dempet og tørt. Svart-hvitt-bilder kan fungere bra for en overskyet himmel. Ta med en blå og vakker himmel hvis du vil. men gjør justeringer for tilgjengelig lys.

Det er en god idé å se på hva andre fotografer har gjort. Ved å studere bilder tatt av andre fotografer, vil du bli inspirert og minnet på alle de forskjellige måtene et emne kan vises i ett enkelt skudd.



Gi du er hvitbalanse funksjonen på kameraet en prøve. Når du tar bilder inne, har du vanligvis en gul støpt på grunn av lyspærer. Du kan endre belysningen på rommet, men i stedet se på kameraets hvitbalanseinnstilling. Det kan helt endre følelsen av rommet. Dette bør gi en mye mer profesjonelt utseende utseendet til bildene dine.

Ta bilder av interessante mennesker hvis ansikter forteller historier. Spør alltid folk først før du fotograferer dem. Bildene kan bli gode minner om de stedene du har vært eller folk du har sett. De vil gjøre gode følgesvenner under en reise og kan transportere deg til et unikt øyeblikk bevart i tid. Prøv å få et oppriktig uttrykk med uformelle klær.

Hvis du ønsker å oppleve gammeldags film fotografering, prøv å gå til en annenhånds butikk for å finne et film kamera. Sort og hvit ISO 200 film ville ta skjønn fotoer med en gamle tid ynde. Etter at filmen er utviklet, kan du prøve å få utskrifter på ulike papirtyper, som fiber papirer.

Når du ønsker å gå inn i fotografering, er det viktig at du lærer om riktig sammensetning. Sammensetning er viktig i de fleste kunstformer. Uten en god komposisjon, vil bildene se kjedelig. Lær og bruke ulike beste praksis om komposisjon for å forbedre din fotografering.

Brug for bryllup billeder?

Selv om mange tror hvit er den beste fargen å ha på bilder, gjør det faktisk får et godt fotografi vanskelig. Moderne kameraer generelt prøver å fokusere automatisk ved å ta hensyn til objekter, farger og belysning til stede i miljøet. Hvite klær vil alltid se veldig tørt.

Ikke gå glipp av å fange et flott bilde fordi du er fomle med kameraets innstillinger. Du vil kanskje ikke at kameraet skal være på Auto-modus og la kameraet velge sine egne innstillinger! Se på alternativene for å bruke innstillingen som lar deg endre det du trenger å endre.

Prøv å ta bilder i forskjellige vinkler for å gjøre dem mer kreative. Bilder tatt fra en rett-på vinkel kan tas av nesten hvem som helst. I stedet ta skutt fra en annen vinkel. Stå opp høyere enn motivet, eller skyte fra grunnen av. En interessant teknikk innebærer innramming bildene dine i en rask, diagonal bevegelse; dermed gjør det synes å ha en nesten unaturlig komposisjon.

Når du finner et merke som du liker, som gir deg gode resultater, Hold deg til den. Du trenger en kvalitet merkevare, hvis fotografering skal være en hobby som du forfølge for en levetid. Du trenger ikke alltid å kjøpe et topp navn merke; finne merket som fungerer best for din type fotografier.

Røde øyne i bildene kan virke som noe så lite, men egentlig, vil du aldri ramme eller dele det bildet. Røde øyne kan forebygges ved å unngå å bruke blits når du kan. Hvis du ikke kan unngå å bruke blitsen, må du forsikre deg om at motivet ikke ser inn i kameralinsen. Noen kameraer kommer med en anti røde øyne-funksjonen.

Du bør være oppmerksom på hvordan skarphet fungerer og hvor nøyaktig det dukker opp i bildet. Skarphet er vanligvis funnet på midten av bildene. Skarphet er ikke så høyt rundt kantene på et bilde.

Skyt fra et lavere nivå oppover for å gjøre dem kraftigere. På samme måte, for å gjøre motivet ser svakere, skyter ovenfra. Det er mange forskjellige tider du kan prøve disse teknikkene, men selvfølgelig prøving og feiling er den beste læreren.

Du må sørge for at du tar tid og posere motivet. Du har lagt merke til, men mange familie bilder du ser på ikke slå ut slik folk vil ha dem til på grunn av rask overraskelse bilder og oppriktige bilder. Du er mer sannsynlig å fange det nøyaktige øyeblikket du ønsker, hvis du spør folk til å posere for fotografier.

Å være på samme nivå som motivet vil sikre at du ikke får en merkelig ser vinkel. Dette vil gjøre en stor forskjell i kvaliteten på bildene dine.

Lær å se på omgivelsene på en ny måte. Bruk kameraet til å heve elementer du ser og bruker rundt huset. Du står fritt til å eksperimentere med nye teknikker og stiler når du skyter noe dagligdagse, for eksempel kjøkkenbenken eller en kurv med Klesvask. Du kan gjøre bildet så unikt som du vil. Ta noen risikoer for fotografering.

Hvis du skal ta bilder i lav belysning miljøer, bør du prøve å øke Lukkerhastighet. Dette forhindrer at tåkelegger opp på bildene. Du vil at Lukkerhastighet å være minst 1/200th eller 1/250th av et sekund.

Den hobby av fotografering kanskje ikke for alle, men nesten alle mennesker kan utlede glede av gode bilder. Hvis du kommer inn i fotografering, lage minner du kanskje har gått glipp av. Fotografi er en hobby som er vesentlig oppfylle. Dele bilder med verden for øvrig er naturlig stress-lindrende og tankevekkende.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Sko til brylluppet?

Den beste dagen i ditt liv