Den beste dagen i ditt liv

Skjønnheten Av å Ha Den Ideelle bryllup


Det er den tiden til å planlegge den beste dagen i ditt liv. Du vil garantert at alle detaljer skal være perfekte på denne spesielle dagen. Du kan finne alle slags perfekte bryllup ideer, men de kommer til en pris. Hvordan får du hva du vil, med budsjettet du har? Her vil du lære noen gode tips som kan hjelpe deg å planlegge bryllupet og spare penger i prosessen.

For å få en bedre pris på bryllupet ditt sted, se etter en dato som ikke vil falle i løpet av bryllupet sesongen. Bryllupet sesongen går fra mai til september. Bryllup arenaer er kostbare i løpet av disse månedene. Hvis du fortsatt vil ha bryllupet ditt i løpet av denne tiden, sørg for å gjøre alle ordninger i god tid, slik at du får best mulig avtale.

Hvis du vil bli catering ditt eget bryllup, ser til engros markeder som Sam ' s eller bekostning å kjøpe forsyninger. Når shopping engros, kan du få store mengder mat for billigere enn du kunne hvis du ikke engros butikk. Du kan også be om hjelp med mat koster fra familie eller venner.



Du kan spare ganske mye penger ved å kjøpe din brudekjole over Internet t, men sørg for å faktor i shipping og endring tid når du planlegger når du skal bestille. Faktisk jeg tilbrakte $300 i alt, $100 for kjolen selv, og bare en $200 for skreddersøm. Vær oppmerksom på eventuelle tilleggskostnader, og Inkluder dem i budsjettet.

Når du velger en makeup artist for bryllupet ditt, må du huske å se sminke som de har gjort i fortiden. Liker du stilen til sminke? Sørg for at du er helt fornøyd. Det kan være nyttig å gjøre en praksis kjøre før den store dagen, slik at du vil bli fornøyd med resultatene.

Hvis du er livredd ved tanken på å bruke en formue på et bryllup kake fylt med kalorier, snakke med lokale bakerier om noe med en mindre del størrelse. Det er butikker som vil bake ferske cupcakes med svært få kalorier spesielt for ditt arrangement, og levere dem. Disse butikkene har også ofte sunne alternativer tilgjengelig som glutenfri, frukt basert fyllinger i stedet for glasur, og sunnere alternative pålegg.

Bruder bør en hudpleierutine som gir en glødende hudfarge uten å forårsake irritasjon eller kviser. Brides kan bruke ansiktsbehandlinger med ingredienser som inkluderer havregryn, havsalt og Rose, de holder huden lyse og etterlater den glatt.

Shoppe rundt for fotografen før du gjør en forpliktelse for den store dagen. Å ha en fotograf ta bilder du ikke liker ville være en skam. For å finne anerkjente fotografer i nærheten av deg, bla gjennom nettsteder for gjennomgang eller få en personlig anbefaling fra noen du kjenner.

Snarere enn å bryte banken for en ruvende bryllup kake, opt for flere nivåer av forfall, søte cupcakes eller mini-pai. Tidene har forandret seg og til tross for oddness kan du føle deg basert på tradisjon, gjester har en tendens til å foretrekke dette, og det sparer ikke bare penger, men også hindrer avfall. Gjestene kan tjene seg selv eller ta ett hjem som en fest favør av arter.

Sørg for å ha et sted for gjestene å vente og mingle mens du tar dine fotografier. Mange av disse bildene kan tas før bryllupet, slik at du ikke kaste bort et minutt av mottak tid. Etter å ha så mange fotografier tatt som mulig på forhånd vil hjelpe overgangen mellom seremonien og resepsjonen går mye jevnere.

Hvis du har en stor bryllupskake dekorert i fargerike glasur som har sin egen stand, bør du vurdere å plassere stå på noen farge-koordinert stoff for å skape en fantastisk fokal stykke. En pen duk laget av teksturert stoff, fløyel, skinnende sateng eller en blonder som matcher brudekjole er alle fine valg.

Spør en nær venn eller et familiemedlem om de vil være interessert i å bli ordinert på nettet for å kunne forrette seremonien din. Dette kan ikke bare spare deg for penger, men kan også legge til et snev av personlighet til seremonien din. Først må du sørge for at området tillater at dette skjer.

Hvis du planlegger å tjene flere kurs, holde gjester underholdt under servering med små porsjoner av søte forretter i nærheten av hver gjest. Noen gode eksempler er velsmakende kjeks, sukker roser, og andre delikat lekkerbiskener designet for å blande med bryllupet dekor.

Å velge centerpieces for mottaks bordene kan være en vanskelig og kostbar avgjørelse. Som et alternativ, prøv å velge en enkel, men elegant midtpunktet som ikke er for stor eller overveldende. Dette vil gjøre det lettere for folk ved bordet å holde en samtale med hverandre.

Det er en mulighet for at sesongens blomster fra din egen stat er ikke tilgjengelig på ditt bryllup reisemål. Ring fremover eller se på nettet for å finne ut hvilke blomster som er tilgjengelige i destinasjonslandet i løpet av tiden bryllupet vil skje.

Før møte med et bryllup Planner, gjør din forskning. Start prosjektet ved hjelp av bilder, stoff Fargeprøver og andre inspirasjonskilder for å gjøre humør styret og "se bøker" som stylister og mote designere bruker. I tillegg til fargeprøver, ta bilder, avisutklipp og sangtekster og plasser i se boken.

Sørg for at du har et flott utseende bryllup ved å være sikker på at alt er i orden, inkludert blomster. En retro føler krever lyse, fantastiske blomster som snakker til dager borte. Bright tusenfryd, rød Poppies, og rosa peoner er noen gode ideer.

Dygtig og erfaren bryllupsfotograf

Hvis du er bekymret for å planlegge bryllupet innenfor et budsjett, er du ikke alene. Du vil at det skal være perfekt, og det krever nøye planlegging. Forhåpentligvis du nå føler deg bedre i stand til å planlegge bryllupet av dine drømmer om hva budsjettet du har. Følg disse tipsene for å ha en utmerket bryllupsdag og holde innenfor budsjettet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

fotografering

Sko til brylluppet?